Home

Voor de ware liefhebber:

olijfolie, extra vergine, ongefilterd

Goede vooruitzichten voor de oogst van 2024

Was de oogst van 2023 mislukt, voor 2024 ziet het er vooralsnog goed uit! De olijfbomen staan in volle bloei en de eerste olijfjes zijn al gesignaleerd. Er kan natuurlijk nog een hoop gebeuren tot het moment van oogsten in november, maar het begin oogt goed. Vanaf september 2024 is er meer duidelijk en dan kan je hier ook weer onze olijfolie bestellen.

Over besteolijfolie.nl

De beste olijfolie komt van het Griekse eiland Lesbos, de grootste olijfgaard van de Middellandse Zee. Wij, Ed Peereboom en Jeroen Kans van besteolijfolie.nl, laten al meer dan twaalf jaar lang ieder jaar die heerlijke olijfolie direct na het persen naar Amsterdam komen. In die jaren hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd die onze olie weten te waarderen en jaarlijks terugkomen. In die waardering staan ze niet alleen: onze olijfolie wordt ook zeer goed gewaardeerd door een proef-panel van het gespecialiseerde Multichrom.Lab in Athene.

Onze olie is extra vergine en van biologische teelt. De olie is elegant van smaak: fris, grassig, licht fruitig met een beetje amandel en een klein pepertje in de afdronk. Mits goed bewaard (koel!) blijft de olie minstens een jaar op smaak.

Vanaf september 2024 is het mogelijk te bestellen. In december wordt je olie dan geleverd. De olie komt in twee verpakkingen van elk 5 liter: bag in box met kraantje of het klassieke blik. Let op als je bestelt: we laten maar een keer per jaar verschepen, dus bestel voldoende voor een heel jaar. We houden slechts een kleine voorraad aan.

Doe als de Grieken en geef deze bijzondere olie cadeau aan geliefden en bekenden. Speciaal daarvoor sluiten we acht etiketten bij die je dan op een fles kan plakken die je zelf gevuld hebt. Of geef een blik cadeau als kerstcadeau.

Blijf op de hoogte

Zo’n vier à vijf  keer per jaar stuurt besteolijfolie.nl een nieuwsbrief uit waarin we je op de hoogte houden van het wel en wee van onze olie. Hieronder kun je je abonneren op onze nieuwsbrief. Lees hier onze laatste nieuwsbrief.