home | werkwijze | lesbos | wanneer | bestemmingen | arrangementen | reacties | nieuws


Home > Nieuws > Koken op pontons
Pagina afdrukken E-mail


7 juli 2018
Dit weekend verhuist de Foodfestkaravaan naar het uiterste westen van Lesbos.
Twee dagen lang staan daar de culinaire specialiteiten van het rustieke dorp Eressós centraal.
Zo demonstreert de beroemde chef Elías Mamalákis vandaag hoe je Vrásma maakt, een dikke siroop van ingekookte vijgen.

Morgen verplaatst het eetcircus zich naar het strand van Skála Eressoú, het haventje van Eressós, waar de bekende kookboekenschrijfster en kokkin Ioánna Stamoúlou op zogeheten ‘floating platforms’ gerechten van locale producten bereidt.
Ook hier wordt de dag afgesloten met muziek en dans, aan een van de meest idyllische stranden van het eiland.

Ook het westen van Lesbos bezoeken?
Klik dan hier.

 

strand van Skála Eressoú
strand van Skála Eressoú


boeken | vliegtickets | verzekeren | voorwaarden | garantiestelling | copyright | contact