home | werkwijze | lesbos | wanneer | bestemmingen | arrangementen | reacties | nieuws


Home > Nieuws > Lesbos aan den Hoef groot succes!
Pagina afdrukken E-mail


31 juli 2011
Het enige dat niet aan Lesbos deed denken was het donkergrijze weer, maar verder waanden zo’n dertig gasten zich op zaterdag 30 juli ten huize van STAALCATERING in Egmond aan den Hoef helemaal in Griekenland.
Thema was de keuken van Lesbos, als voorproefje van de speciale wandelweek die LOPEN OP LESBOS samen de culinair specialisten Sabien Bosman en Jeroen Kans in mei 2012 organiseert.
Gefrituurde inktvisjes, mosselen in het zuur, kikkererwtkoekjes met skordaliá, bietjessalade, gepofte knoflook, melitzanosaláta, tuinbonensalade met artisjok, tzatzíki, komkommersalade met féta, gezouten vis, lamsstoofpot op twee wijzen, walnotentaart, olijfolieijs: het was een echt Griekse eetavond waarbij er, telkens als iedereen dacht dat het nu wel afgelopen was, nieuwe schalen met lekkers werden aangevoerd.

Geïnteresseerd in Lesbos culinair?
Kijk op onze pagina arrangementen.

 

<em>tzatzíki</em>, mosselen en bietjessalade
tzatzíki, mosselen en bietjessalade

Jeroen Kans van STAALCATERING
Jeroen Kans van STAALCATERING


boeken | vliegtickets | verzekeren | voorwaarden | garantiestelling | copyright | contact